Klantervaringen

Miebet` - Zwolle
oktober 2013
Code binnen een dag gekregen. Werkte meteen, waar codes van ander bedrijf niet werkten. Super dus!
John - IJmuiden
oktober 2013
sim unlockcode van provider werkt niet. 123simlock binnen een dag de juiste code gekregen. een zeer tevreden klant (huawei Y300 prepaid). bedankt!
E van den Berg - Grave
september 2013
Vandaag de code gevraagd en een uur later de code gekregen. De tweede klopt!! Jippie nu kan mijn dochter haar telefoontje gebruiken!!
Angelique - Bilthoven
september 2013
TOP!!!!
Eerste code meteen de goede! Super bedankt, helemaal blij met mijn nieuwe huawei y300
C.van Weerden - Oude Pekela
september 2013
Gisteren aangevraagd, vandaag de code gekregen. Kwestie van invullen, en het werkt!

Ik ben zeer tevreden. Bedankt!
w vd veen - augustunusga
september 2013
gister besteld, vandaag de codes ontvangen , de vierde code werkt perfect.(huagewei asend y300)
Goede service en beter als de helpdesk van huawei zelf.
Dus 10 sterren , bedankt

Een tevreden klant
Linda - Doorn
september 2013
Voor de 3e keer code aangevraagd. En ja, binnen no time binnen en werkend.
Bedankt allemaal!
Lian - Reusel
september 2013
Kreeg binnen een half uur mijn code toegestuurd en het werkte meteen!!! Toppie!!!!
Super snelle service...BEDANKT!!
Linda - Alkmaar
augustus 2013
Super! De 3e code is net zoals bij meer gebruikers van de Ascend W1 de juiste!

Ben zeer tevreden! Bedank!
John - Almelo
augustus 2013
Werkt,binnen 24 uur mijn code, neem bij Huawei W1 code 3 als eerste, mogelijk krijg je zoals bij mij direct al het verzoek om de pin in te voeren en niet dan de pin van je simkaart gebruiken maar de unlock code er zijn 10 pogingen. Ben zeer blij!
dave - Kerkrade
juli 2013
Tnx 123unlock nu is mijn huawai w1 simlock vrij echt fijn Mvg Dave
P. Van Oene - Udenhout
juli 2013
Door storing Rabobank ging iDeal betaling mis. Kreeg keurig bevestiging. Dus gewoon geld overgemaakt. Code werd toegestuurd en via instructies snel simlockvrij. Duidelijke site. Alles prima. Dank jullie wel!
Henk - Middelburg
juli 2013
Mijn Huwaei ascend W1 werkt nu ook simlock vrij.
Mijn Huwaei vroeg eerst de sim van mijn simkaart, die ingevuld. Daarna kon ik een van de nummers invullen.
Nu is mijn mobiel fijn simlock vrij.
Walen - Achterveld
juli 2013
Een fantastische ervaring! Op zondagavond de code besteld en betaald, vervolgens binnen een half uur de codes binnen!!
Een geweldige snelle service.

Mensen bedankt!!
XaRaI - Groningen
juli 2013
Yes, nu kan ik mijn Huawei acsend w1 gebruiken. En inderdaad de derde code was raak! Helemaal top. Dank je wel Hein.
Hugo - Amstelveen
juli 2013
Codes nog sneller binnen dan toegezegd. En meteen werken dus.
Prima de luxe dus.
Visser - Breukelen
juni 2013
Codes binnen drie uur ontvangen. Eerste code was gelijk bingo. Petje af.
vermij - hilversum
juni 2013
uitstekende service,vrijdagochtend gemaild en betaald zaterdag einde van de dag de codes binnen en nu een sim-vrij toestel.
bedankt jongens voor de service toppie
Linda - Doorn
juni 2013
Wederom een Alcatel laten unlocken. Binnen het uur een mail met de codes en hoepla alles werkt weer.
Echt top mensen!
Taco - Breda
juni 2013
Werkt perfect. Kreeg netjes de volgende dag de inlogcodes gestuurd en de derde code werkte.

Netjes.
Janine Nijland-ten Brinke - Rijssen
juni 2013
super snelle verzending,telefoon is gebruiksklaar nu.
kadir oruc - eindhoven
juni 2013
snel makkelijk en betrouwbaar,

mijn huawei acsend w1 eenvoudig geunlock.

bedankt team 123simlock
Dave lilipaly - Amsterdam
juni 2013
Helemaal top heb een Huawai prepaid
Van vodafone gekocht 123simlock via marktplaats gevonden.
Binnen 24 uur mail gekregen en de code gekregen
Hoppa nu simlockvrij toppie 123simlock.
Schoot - Tilburg
juni 2013
Ook ik na 48 uur div. codes ontvangen...
daarna binnen 10 min. bij de 3e code werkte het toestel.
Men doet wat wordt geschreven , topservice !!!
huijten - VOERENDAAL
juni 2013
binnen 10 minuten al mijn code binnen op mijn email en het werkt superrrr
Boekelo - Renesse
juni 2013
Zeer goed, binnen 3 uur div. codes ontvangen voor mijn toestel, 1 ervan werkte.
Top.
Snoek - Roosendaal
juni 2013
Nette en snelle service!
Op vrijdagavond mijn unlockcodes aangevraagd en maandag in de loop van de dag netjes 4 codes ontvangen waarvan de 3de uiteindelijk werkte.

Top!
Rox - Den Bosch
juni 2013
Echt helemaal TOP!
Erg snel en super handig!!
Gelukkig GEEN oplichters!
Ben blij!!! Thanks!!
daan - veenendaal
juni 2013
Erg goed geholpen. Binnen 48 uur ontvangen. T werkt perfect!
Noor - Cothen
mei 2013
Binnen twee dagen de juiste code voor mijn Huawei per mail ontvangen. Binnen een paar minuten unlocked en nu weer bellen met Simyo. Een aanrader!
Jansen - Almere
mei 2013
Donderdagavond de betaling gedaan en vrijdagochtend via de mail mijn code ontvangen voor mijn Huawei. Werkt perfect.
Rob - Cothen
mei 2013
Niet de goedkoopste, maar een perfecte service. Zeker aan te bevelen. Binnen 24 vier unlockcodes voor mijn Huawei Ascend W1 per e-mail ontvangen. Werkt perfect. Wordt er bij punt 3 van de instructie niet direct om een specifieke code gevraagd, druk dan even op het telefoonsymbool in het startscherm van Windows Phone.
André Wageningen - Wageningen
mei 2013
De \"Telewinke\"l\"vroeg 30 eu en deed er een week over om een code te leveren die die werkt, dus ook niet betaald.

Hierbij 123simlock besteld en binnen 1 dag klaar. De 3e code was juist. Ik gebruik nu de huawei w1 met KPN
ingrid - maassluis
mei 2013
echt helemaal happy had net een abbo. afgesloten en datcht dat de telefoon simlock vrij was niet dus ... idd. bij vodafone kost het 100 euro en wacht nog op een andwoord hier binnen 5 min. de codes en hij werkt als een tierelier 123 simlock bedankt :-)
CE Ploch - Hoofddorp
mei 2013
De code is met succes ingevoerd ik ben erg blij alles werkt prima
goede service ook als ik een vraag stel
Naouf - TIlburg
mei 2013
Huawei w1 meteen ungelockt. Wat een topservice. Super snel (binnen paar uurtjes de unlockcode ontvangen) en betrouwbaar.

Bedankt jongens!!
Leon - Breda
mei 2013
Voor mijn nieuwe Huawei Ascend W1 heb ik een unlock code besteld via de site, omdat mijn telefoon niet werkte heb ik gevraagd wat de verwachte levertijd was. Kreeg snel een reactie dat zodra hun de code hebben deze doorsturen. Binnen 24 uur had ik deze in mijn e-mail. Code ingevuld en de telefoon was unlocked. Uitstekende service en snelle levering. Ik beveel deze website zeker aan.
Hein - Zeist
april 2013
Gisteren (26 april) \'s middags besteld en betaald, de volgende dag de codes ontvangen met instructies hoe te verwerken. Bij de 3de code werd hij geaccepteerd. Alles werkt prima. Betreft een Huawei W1 met simlock code van Vodafone.
Frans - Maastricht
april 2013
Gisteren aangevraagd en vandaag al de code . Perfecte service, thanks
Richard - Kerkrade
april 2013
Huawei W1 kreeg ik na een week terug van een unlock service alhier met de mededeling dat hij niet te unlocken was! Bij 123simlock binnen 12uur na betaling de juiste unlockcode ontvangen en werkt perfect nu!
Richard - Kerkrade
april 2013
Huawei W1 kreeg ik na een week terug van een unlock service alhier met de mededeling dat hij niet te unlocken was! Bij 123simlock binnen 12uur na betaling de juiste unlockcode ontvangen en werkt perfect nu!
Dhr - Vlissingen
april 2013
Super betrouwbaar, code is goed gelukt en nu heb ik mijn mobiel simlock vrij !!! ik ben der super blij mee

THANK YOU 123simlock !!
paul - Sittard
april 2013
Super snel de code gekregen. Binnen 24 uur en werkt perfect! Zeer tevreden!
Fam de Werdt - Budel
april 2013
Super snelle service. Bedankt
William - Zoetermeer
april 2013
Super!
theo - hasselt
maart 2013
Huawei w1 niemand kom hem onlocken tot ik hier kwam code gekregen via de mail even gebeld hoe dat moest en klaar super tevreden
Kay - Puth
maart 2013
mijn samsung galaxy s2 had een code voor unlock besteld idd gekregen maar lukte me niet.gebeld met de mededeling stuur hem maar op telefoon opgestuurd volgende dag was ie al klaar.kan niet meer zeggen gewoon super service en dus een echte AANRADER!!!!!
jongens ga zo door ........
Harry - Zwolle
maart 2013
Huawei, prepaid, van Vodafone gekocht. Toestel net op de markt. Binnen 2 dagen toestel al simlockvrij. Prima service.
Hassan - Tegelen
maart 2013
Snelle en betrouwbare service! Excellent..
hans - geervliet
maart 2013
weer prima service net als eerder
Henk - Leende
maart 2013
Heel erg tevreden, had eerst de verkeerde imei code doorgegeven, kreeg direct een mail terug.
Daarna supersnel de unlock code doorgekregen, werkt direct prima!!
Linda - Doorn
maart 2013
Wat een topzaak. Zelfs voor mijn Alcatel 991 hadden ze de code. Betaald en paar uur later de code. Die deed het echter niet.
Ik heb het toestel toen opgestuurd en de mannen/vrouwen hadden snel door hoe dat kwam. Ik had verkeerde IMEI nummer doorgegeven. Wat een oen! Toestel was binnen 2 dagen weer retour en unlocked en ik ben super blij. Wat een service! Echt een aanrader voor iedereen!!
cindy - twente
maart 2013
Supersnelle service, hij deed het direkt weer..top zaak
Bert - Den Haag
maart 2013
Na een uurtje de codes doorgekregen,even ingetikt en mijn Galaxy Y werkt gesmeerd! absolute aanrader!
Gijs - Kudelstaart
maart 2013
Gisteren aangevraagd en zat vrij snel in de mail.
de eerste code werkte meteeen.
helemaal Super!!
rinus - veendam
februari 2013
kreeg de gegevens maar kwam zelf er niet uit. daarna na telefonisch begeleiding, toch geklaard. Fantastisch qua service. Ik raad een ieder aan.
Lob - Geervliet
februari 2013
prima service!
snel antwoord en het werkt prima!
Martin - Borne
februari 2013
Heel erg goed en betrouwbaar. Helaas eerst een goedkopere manier geprobeerd maar dat is inderdaad alleen geldklopperij!
Angela - Wijchen
januari 2013
Toppie service! Zelf ik kan het ha ha!!supermakkelijk!
g.hubbers - elst
december 2012
Super service en snel geregeld zoals afgesproken echt een aanrader
jacques - groningen
december 2012
uitstekende en persoonlijke service (ook als uw mobieltje er niet bij staat)- betrouwbaar en snel, aanrader!
marco - grubbenvorst
december 2012
december 2012

Een prima site.

unlocked netwerk de telefoon werkt prima!
Renate - Almelo
november 2012
Prima site!!

Werkt perfect! Mijn dochter helemaal blij. Binnen 2 uur had ik de codes en precies gedaan zoals het vermeld stond. Nu sim kaart geactiveerd bij de provider en bellen maar.
frans - Reuver
oktober 2012
Wat verwarring bij mij over de codes. Mijn telefoon had slechts één niveau van beveiliging (netwerk)
Gewoon de meldingen op de telefoon volgen en de gevraagde code(s) invoeren.
Prima! No Problem zelfs voor een digibeet als ik.
Jan - tilburg
september 2012
Na wat gepuzzel met de codes.. (nietr precies weten welke te gebruiken) is het me toch geluk. Echt een aanrader.. Mijn dochter is nu helemaal blij. Bedankt!!!!
Mervyn - Leeuwarden
september 2012
Een prima site! Doet precies wat het beloofd.

Het persoonlijk contact geeft zelfs nog meer mogelijkheden. Men wordt hier goed en correct geholpen!

Ook de nazorg is uitstekend! Een echte aanrader voor een eerlijke prijs. Met vriendelijke groet, Mervyn
Wanda - Giessen
augustus 2012
Gister de code besteld en binnen 2 uur ontvangen. Super,bedankt!!!
Mijn dochter is helemaal blij dat ze kan bellen en sms\'en.
Steve - Aalsmeer
augustus 2012
Bestelde een toestel om door buitenlandsegasten te laten gebruiken.
Bij aankomst bleek het met een Simlock.
Vodafone deed heel moeilijk kan geen codes leveren of vinden.
21.12 besteld 21:37 Antwoord
21:40 Bellen met ander simkaart.Geweldig!
jolanda - oss
augustus 2012
mijn htc was terug van de reparatie en toen kreeg hem niet meer simlock vrij
hier jullie als laatste hoop geprobeerd
we dachten eerst dat het niet zou lukken heeft een tijd geduurd maar het is gelukt
ik ben weer blij
Super geweldig
kees - ijmuiden
juli 2012
was al overal geweest ook timobile waar ik een abberement had gehad konden niets meer voor me doen dan maar op internet binnen een uur simlockvrij geweldig bedankt
Jeroen slor - Hoogezand
juli 2012
Super...binnen een half uur was het klaar.
Mariska - Alkmaar
juli 2012
Top! Werkt supergoed allemaal!
me BB Curve is nu gelukkig weer geschikt voor me abbonement
Adrie - Wijchen
juni 2012
Via collega aan dit adres gekomen, code aangevraagd nog even telefonisch ondersteuning gehad en het werkte gelijk twee toestellen gedaan top alleen het ene merk betaal je €18,75 en het anders merk €24,50 maarja het werkt en de service is prima dat is ook een hoop waard. Andere zaken gebeld daar ben je je toestel een dag kwijt hier alles met elkaar 20 minuten.
Top!!!
Rico - Hoofddorp
juni 2012
unlockcode erg snel ontvangen.
Code invoeren (wel eerst simkaart en/of telefoon ontgrendelen met eigen wachtwoord als deze erop zit)
Daarna wordt de unlockcode invoeren en klaar is kees !
Super !!
Ale de Jong - Echten
juni 2012
Om 21.24 uur een unlockcode aangevraagd en om 21.50 al een code in de mail. was zeer gemakelijk intevoeren en de telefoon is simlock vrij.
Ik ben zeer tevreden.
Sybren - Oosterwolde fr
juni 2012
unlockcode ontvangen.Duurde iets langer dan gehoopt,maar nadat er een berichtje was gestuurd naar de site ,waar we heel snel een antwoord op kregen dat er een storing was geweest,kregen we later de unlockcode en het werkte meteen.
Dus prima site/bedrijf en zeker betrouwbaar.Een echte aanrader..
remco - bleiswijk
juni 2012
super snel en voordelig, en makkelijk zelf te doen super goed ben heel blij nu, thanks
Manja - Ochten
mei 2012
Prima-gewoon doen
1e code deed het gelijk en ja het werkt.
Beter dan die 100 van vodafoon betalen!!!! En ik denk ook sneller. Ik heb nu nog steeds niets van vodafoon gehoor en dit is echt zo geregeld, Bedankt!
Barbara - Moordrecht
mei 2012

Fantastisch, ik was een beetje huiverig, want Vodafone vraagt maar liefst 100 euro voor het unlocken en 18 euro klinkt bijna onmogelijk. Maar het onmogelijke is waar, mijn telefoon doet het!!

Super bedankt en wat een snelle service!

germa - warmenhuizen
mei 2012
super!!! ik vond het heel griezelig om dit zelf te doen, bang gemaakt door berichten dat je telefoon onbruikbaar wordt als je verkeerde kodes invoert..... maar echt super! dank jullie wel!
Jorn - Zaandijk
april 2012
Binnen 10 minuten een email gehad met de code\'s, direct in orde kunnen maken, heel goed!!
Tanja - Nijmegen
april 2012
Heel fijn. Ik had een telefoon gekocht met een prepaid kaart van Vodafone, ik dacht dat ik daar ook wel een simkaart van vodafone met abonnement in kon doen, helaas dit was niet het geval. Ik ging direct op internet zoeken hoe ik hem het snelst / makkelijkst kon unlocken.Ik kwam op deze site uit en heb binnen 15 minuten mijn telefoon kunnen unlocken! Fijne service
Goos van der Heide. - Beuningen
maart 2012
Niet verwacht dat het zo gemakkelijk zou zijn om via deze site de telefoon te unlocken. Snelle communicatie en service. Ook de prijs was prima. Complimenten.
Jannie - Nieuw-Lekkerland
maart 2012
Na wat puzzelen doet mijn samsung star het weer helemaal! Bedankt!!
frank ten Heggeler - Almelo
februari 2012
Helemaal top!
hij doet het perfectoo!!

Dankjewel!:D
daniel ten napel - westerhaar
februari 2012
mijn ervaring is goed.
snelle reactie en de code\'s kloppen .
dat is erg mooi en je kan ten aller tijden je telefoon laten simlocken
Ineke den Engelse - Tollebeek
februari 2012
Vlotte afhandeling, ook even de telefonische hulp was handig.
Arie van Zon - MIDWOUD
februari 2012
Het duurde allemaal wat langer dan gehoopt voordat ik de unlock-codes kreeg, maar daarna werkte e.e.a. aan de hand van de instructie snel en efficient. Een aanrader!
Jolanda Berkhuijsen - Zoetermeer
januari 2012
Helemaal top ik had een verkeerde telefoon gekocht van kpn die konden ze hier in de Bogaard niet sim lock vrij maken. Deze site op internet gevonden en het kwam helemaal goed. Onwijs bedankt en een aanrader.
J Zendman - Heerlen
januari 2012
Binnen een minuutje was mijn samsung galaxy gio simlock vrij. Een goede uitleg hoe je het moest doen. Al vrij snel had ik een mailtje met de unlock codes. Helemaal PERFECT Bedankt
Roland - Someren
december 2011
mailtje van een cent. zelfs voor de grootste leek. ff rustig zitten, lezen, kijken en uitvoeren. mijn complimenten!
Jannie - Heerenveen
december 2011
In een paar tellen was mijn toestel een samsung galaxy Y unlocked nadat ik de email had gehad PERFECT .Bedankt
Rob vd Ende - Zutphen
december 2011
Ik had eerst mijn twijfels,maar door het toch te doen.Perfect, binnen 10 min een code gekregen en alles ging uitstekend en makkelijk. echt een aanrader.

Volgende keer weer.Bedankt
Matthijs Machielse - Berkel en Rodenrijs
oktober 2011
Geweldig! super snel en betrouwbaar! beter dan verwacht!
mirjam fennema - rijswijk
oktober 2011
super service! heb betaald en kreeg een code via email en heb zelf mn toestel somlock vrij gemaakt.bedankt!
Piet - Franeker
oktober 2011
Jongens dit ging boven verwachting.Wacht al weken op een unlockcode van KPN. Eigenlijk zou je hun de rekening moeten sturen. Mvg Piet
Yvette Johai-Fragkaki - Aghios nikolaos
september 2011
Echt geweldig en zo snel en eigelijk heel eenvoudig.Echt super dat men meteen een mailtje stuurt als het niet meteen werkt(maar dat lag aan mij).Echt een super service en dat in een tijd dat die nog weinig wordt gegeven.Hartelijk bedankt!
Simone - Enter
september 2011
Fantastisch, bij de vodafone moest ik voor het unlocken 50 euro betalen, scheelt toch heel veel. gelijk de eerste code ging al goed, was niet moeilijk te doen, staat duidelijk en goed beschreven. 123simlock van harte bedankt!
De Vries - Schiedam
augustus 2011
Ik erg wantrouwend...kan me niet voorstellen dat het allemaal maar zo makkelijk gaat, maar toch de stap gezet om de nieuwe prepaid Blackberry 8520 Curve simlock vrij te maken. Om 20.10 op donderdag besteld. Om 20.34 codes geleverd. Ik kwam er niet uit. Oh oh, ik in paniek. \"Help\" gemaild om 21.01uur met welke stappen ik had gezet. Om 21.21 antwoord en de Blackberry is simlockvrij. GEWELDIG :) Bedankt voor de snelle service.
Charles - IJmuiden
augustus 2011
Per ongeluk een prepaid ipv SIMlockvrije Samsung Gio gekocht, maar nog geen uurtje later had 123simlock \'m open! Helemaal blij!
Rinus - Amsterdam
augustus 2011
Lastige telefoon, Samsung Gio,geld overgeideald uurtje wachten email binnen code intypen klaar appeltje eitje!!
bedankt, bedankt voor de geweldige service
roy - best
augustus 2011
super
werkt 100%
daniël - Brielle
augustus 2011
helemaal super werkt zeer snel.
Bedankt
van Teeffelen - Hoofddorp
augustus 2011
Perfect binnen 30 minuten helemaal klaar. Nooit meer leuren met de telefoon langs de belwinkel in Amsterdam
Marco - Schiedam
augustus 2011
Helemaal goed,had de codes binnen 15 min binnen....en dat op zondag...was even zoeken welke van de 5 codes ik nodig had maar het is gelukt
Marina - Nunspeet
juli 2011
Was eerst wat terughoudend.. zou het wel echt goed gaan dacht ik. Nou in 1 woord geweldig! Had binnen een uur de codes ontvangen en dankzij de duidelijke uitleg had ik mijn telefoon binnen 1 minuut simlock vrij. Ontzettend bedankt voor de goede service, top!!
Marc - Hengelo
juli 2011
Thanks, zelfs mijn amerikaanse htc aria was geen probleem terwijl het ze daar niet lukte!
sigrid - Onnen
juli 2011
Super!! Geen winkel in Groningen kreeg het voor elkaar.. Hier lukt het in 1 keer! Super
Gerard - Zoetermeer
juni 2011
Perfect.

Binnen 1 uur de code ontvangen en de beschrijving hoe verder.
Deze uitgevoerd en telefoon is nu eindelijk weer te gebruiken.
Perfect !!
Noudje - Escharen
juni 2011
Perfect
Binnen een dag de unlock code ontvangen voor de samsung gio
Invoeren volgens instructie en klaar
Richard - Appelscha
juni 2011
Binnen een paar uur een code en een handleiding voor de LG cookie van mijn zoon.De telefoon was daarna snel un-locked.Super.
Annelies - Alkmaar
mei 2011

Kreeg eerst instructie die niet werkte, toen via mail en telefoon heel goed en snel geholpen!
Echt een aanrader dit bedrijf!
Erik - Arnhem
april 2011
Een HTC laten unlocken, helaas was er een storing in het systeem waardoor mij aanvraag niet in behandeling werd genomen, maar na een telefoontje was het er binnen 5 minuten!
Ton - Oldenzaal
februari 2011
Binnen een paar uur mijn telefoon un-locked. Top ! :-)
Tebe - Opende
januari 2011
Supersnelle reactie, binnen een paar uur de unlockcode voor mijn samsung star + een goede beschrijving.
grote klasse, als ik weer een keertje moet unlocken, ga ik zeker weer naar 123 simlock.
Nogmaals bedankt.
Henk - Bodegraven
juli 2010
Voor de tweede keer toestel unlocked met 123simlock. En weer een zeer goede ervaring. Goede en snelle service. Code in 1 keer goed met duidelijke uitleg. Perfekt! Bedankt!
marijke - Stadskanaal
mei 2010
ik heb vandaag de unlock code aangevraagd van de lg cookie kp500, en kort erna had ik al reactie terug met de code en de beschrijving hoe je het moet doen, het is makkelijk om zelf te doen,Nu kan ik hem eindelijk gebruiken

Een aanrader voor iedereen
Niko - Doetinchem
april 2010
Heb mijn Samsung i5700 Spica kunnen unlocken dankzij de codes van 123simlock. Het duurde ongeveer 5 dagen voordat ik de codes kreeg, maar dat staat ook al op de website.
Ik kreeg 4 codes, maar heb alleen de netwerk-code maar nodig gehad. Daarmee was mijn toestel meteen geunlocked.

Hartelijk dank.
Jeroen - Nieuwegein
april 2010
Prima en snelle service. Gegevens invoeren, betalen en even later een mail met code die in 1x werkt. Top!
Maaike - Stedebroec
april 2010
Uitstekende service, tekst en uitleg. Ook snel geleverd na betaling. Ben dik tevreden!
Vooral omdat de HTC P3470 niet een alledaags toestel is.
Bedankt!
Duncan - Uithoorn
april 2010
Besteld via de site, betaald met I-deal. Code met instructies gekregen via de mail. Code werkte direct. Mocht ik ooit weer een toestel unlocken dan doe ik dat via 123simlock.
Yvonne - Oosterend
maart 2010
Helemaal top. Ik heb op zondag avond rond 8 uur een code aangevraagd en betaald en maandag morgen de codes ontvangen. Eerst werkte het niet, toen gemaild en daarmee tot een oplossing gekomen waardoor het nu prima werkt.

Echt super! Bedankt!
Sandra den Oudsten - Lopik
februari 2010
Ik heb net de vairy touch geunlockt en helemaal super had de code heel snel op de mail en het was binnen 1 minuut gepiept.
Helemaal super.
Bedankt
Rida - Nieuwegein
januari 2010
Mooi systeem, na mn betaling via ideal had ik na paar minuten al mail met unlock instructies.

lekker makkelijk vanuit huis de simlock eraf halen.

super!
Hidde - Klazienaveen
januari 2010

Goed geholpen en ook binnen de afgesproken tijd.
heel erg bedankt.
Unlocken ging heel makkelijk en ik doe het zeker hier weer als ik weer eens een gesimlockt toestel heb.

Gr
Hidde

D. van Hooidonk - Raamsdonksveer
januari 2010
De service is super. Alleen had ik natuurlijk weer een toestel wat weer niet simlockvrij gemaakt kon worden, daar hadden ze nog niet alle benodigdheden voor.
Wel goede mailcontact onderhouden.

Uiteindelijk het toestel verkocht omdat ik heel snel een mobiel nodig had omdat mijn oude niet meer werkte.

Had al wel geld overgemaakt, maar na het vertellen dat ik mijn toestel verkocht zonder enige strubbeling mijn geld weer teruggestort gekregen.

Ja als ik weer een mobiel koop met simlock kom ik hier zeker weer terug, maar dan bel ik wel eerst om te vragen of ze meteen een unlocker hebben........

Goed werk!!!!
J. Schutterop - Krabbendijke
januari 2010
Super, mijn HTC in mum van tijd geunlocked.
Een klein programmatje draaien, mailen en klaar.

Bedankt
R.A.P van Koert - Voorburg
januari 2010
Grote klasse!!!!!. Binnen 5 minuten geregeld mijn t-mobile gsm unlock te maken via de PC. Ik was er eerst huiverig voor , omdat ik al eerder bij een ander vor 2.95 een unlock code had gehaald. Maar dat was er een voor oude nokia's gsm's en dat werd er niet bij gezegd! dus pas op!!!.

Alles werkt ook nog eens zoals die was toen ik hem kocht! TOF HOOR!

groet René

G.Stolk - Maassluis
december 2009

Voor m'n Aino perfect gegaan, net voor kerst betaald en net na kerst al de code prima service en geld waard, duidelijke beschrijving,unlocken een fluitje van een cent.
Bedankt !

Wim - Alblasserdam
december 2009

Samsung Star:
Na enkele malen iets uitgeprobeerd te hebben via internet (en betaald !) contact opgenomen met 123simlock.
Binnen 1/2 uur een reactie, betaling voldaan en binnen 2 werkdagen de info ontvangen.
Na 1 minuut simlock vrij.

Fantastische en snelle service.
Een aanrader dus.

Gr Wim
 

Erik - Heemstede
december 2009
het was even vogelen, maar het is me gelukt. En dat voor de grootste nitwit die er is.
Verweerd - Dordrecht
december 2009
Duurde 5 dagen voor ik hem binnen had maar toen was hij ook binnen een paar minuten simlockvrij !



Reactie van 123simlock:
Dat klopt, de aflevertijd voor Sony Ericsson toestellen kan oplopen tot 5 dagen, dit staat vermeld op de pagina "Opties" 
W.S. - Enschede
december 2009

na het lezen van de goeie ervaringen van andere klanten heb ik me er ook maar aan gewaagd. Van te voren duidelijk contact gehad over mijn telefoon. Dit contact verliep er snel en duidelijk via de mail. Codes aangevraagd en mijn telefoon is onblocked!

Bedankt voor de goeie, duidelijke en snelle service!!!

Qbacardi - Aalsmeer
december 2009
Eerst was ik eigenlijk een beetje bang om zo via deze site te betalen en dan maar afwachten of je daadwerkelijk wel een code krijgt... maar jongens jullie hebben me boven al mijn verwachtingen uit super geholpen. en geen moeilijke handelingen gewoon simpele en duidelijke recht voor je raap instructies. dus bij deze hartelijk bedankt voor jullie snelle en duidelijke hulp.ben super blij maar me vriendin eigenlijk nog meer ; )  thnx
Hans - Nijverdal
december 2009
Vrijdagmiddag 2 uur code aangevraagd en betaald en na nog een andere code per e-mail te hebben doorgegevenen kreeg ik de woensdagmorgen daarop de unlockcode voor mijn Aino binnen. Dat duurde dus helaas een beetje lang :-( 
Maar.... Code ingevoerd en telefoon simlock vrij. Kind kan de was doen. Op het wachten na, perfecte service. Zeker aanrader.
Danny - Harderwijk
december 2009
Ik vond de prijs van 29,75 wel in eerste instantie aan de hoge kant mede omdat ik op internet gelezen had dat KPN alle codes veranderde en dat het op mijn HTC wel eens problemen kon geven.
Met zoveel vage aanbieders  op de markt die je beloftes doen en niets nakomen of je een tekstbestandje sturen wordt je best voorzichtig.
Ik kijk altijd naar de contactgegevens op de website en die zijn bij 123simlock heel netjes aanwezig.
De gok gewaagd en het geld overgemaakt en dat was een goede gok
123 simlock doet precies wat ze beloven na een mailtje gekregen te hebben met het verzoek een bestandje te downloaden wat ik trouwens 's avonds heeeel laat terug gestuurd heb zat vanochtend vroeg een perfect werkende unlockcode in mijn mail.
Bedankt voor de perfecte service!!!!!!!!!!!!!! absoluut een aanrader dus 123simlock!!!!!!!!!!!!!
ruud - broekhuizenvordt
december 2009
ik werd erg snel en duidelijk geholpen.toen ik er eventjes niet uitkwam werd mijn probleem in no-time verholpen.waar voor je geld!
Gert - Oldenzaal
november 2009
Goede en snelle service, vandaag unlock code aangevraagd, en binnen paar uurtjes de code gekregen per mail. Ging in een keer goed. Was het allernieuwste type/software LG kc910i.
Robert - Annen
november 2009
Kan me alleen maar aansluiten bij de rest van de verhalen.
Goede en snelle service. Gisteravond betaald (21:14 uur) en om 23:12 uur mijn code voor m'n Blackberry 9500 binnen. Helder beschreven wat je moet doen en binnen 1 minuut wat het klaar. TOP!
A Schouten - Dordrecht
november 2009
snelle service en het werkt helemaal!!
kan nu eindelijk gebruik maken van m'n sim only abo op m'n nieuwe en nu unlockte telefoon.....geweldig
B Dijk - Alteveer (GN)
november 2009
Gelukkig ik kan mijn mobiele telefoon gebruiken, hij is ge-unlocked. Het is een fluitje van een cent.
Toppie!
Johan - Tiel
november 2009

Mooi werk! Mijn telefoon werkt nu prima, en is ge-unlocked. Ik ben hier blij mee. prima service en duurde niet lang. Top!
Jeffrey - Montfoort
november 2009
Dinsdagmiddag telefoon op de post gedaan. Donderdag de telefoon al weer terug gekregen.
Snelle reactie op mailtjes etc en zeer goede snelle service.
Bedankt.....
Jessica - Alkmaar
november 2009
Perfect! Mijn telefoon is nu simlockvrij.. Heb een LG GW300, nergens in de stad konden ze hem simlockvrij maken omdat ie nog te nieuw was.. maar via deze site binnen een dag simlockvrij gemaakt thuis. We wisten even niet hoe we verder moesten en via de telefoon zijn we door het menu geloost.. Een absoluut betrouwbare service.

Bedankt!
Lambert - Dwingeloo
oktober 2009
Op de fiets met de oude Alcatel 311 naar Alteveer bij Hoogeveen. Het was niet moeilijk te vinden. Het is geen bedrijfspand, maar eigenlijk een  gewoon woonhuis met kantoor. Een vriendelijke jongeman heeft mij te woord gestaan en het lukte hem mijn oude toestelletje te unlocken. Echter was er een probleem, zodra het toestel probeerde een netwerk te pakken viel het toestel uit. Thuis aangekomen, de lader aan het toestel en ja hoor het oude "beestje " werkte weer. Via internet een nieuwe accu besteld en ik kan weer bellen en gebeld worden als van ouds. Ik ben niet meer gebonden aan één  en dezelfde provider.
Lenneke - Eindhoven
oktober 2009
Nergens de code voor de LG GW 300 kunnen vinden. Overal kreeg ik het advies over een paar weken weer te proberen. 123simlock had hem wel en het was binnen een dag gepiept! Thanks!
Regina - Alkmaar
oktober 2009
Nergens de code verkrijgbaar, en nu deze ochtend ontvangen en binnen no time gepiept.
Helemaal blij, hartstikke bedankt!
Marcel - Den Bosch
oktober 2009
Bedankt,
Eenvoudig alleen moet de code ingevoerd worden als "nood-nummer".
Gelukkig begon de code niet met 112....
Werkt verder prima.
ratna - wijk bij duurstede
september 2009

Echt super goede service. vrijdag de telefoon opgestuurd omdat hij niet zelf met een code te unlocken was. en dinsdag al weer terug in huis. en hij werkt helemaal goed.
 

bvonk - dronten
september 2009

Het werkt, de code werd gelverd, daarna de extra unlock code.
even invoeren waneer mijn samsung star er om vraagt en binnen 10 sec
was de telefoon simlock vrij.
prima service ook.

Marco - Hellevoetsluis
september 2009

Perfecte service. Codes voor mijn Samsung GT-S5230 Star na 3 dagen ontvangen. Unlocken binnen 1 minuut door zeer heldere instructies. Hartelijk dank. 

Bas - Nijkerk
september 2009

Erg snel geregeld.
De code kwam na de betaling ook erg snel in de mailbox.
perfecte service.

Maurits - Amsterdam
augustus 2009

Kreeg de code binnen een kwartier per email en mijn blackberry bold was binnen 2 minuten simlockvrij. Heldere instructie.  

S. Kunst - Spijkenisse
augustus 2009

Uitstekende service! Samsung S5230 unlocked & snelle reactie op al mijn vragen.
Heel erg bedankt. : - )

Mvg S. Kunst

J.K. - Vries
augustus 2009

Via ideal betaald en de gegevens van de telefoon per mail verzonden. Had heel snel bericht terug en me de ontvangen code was het  zo gepiept. Alles binnen het uur. Binnenkort de gsm van mijn dochter.

Shirley Bal - Bodegraven
juli 2009

Dit is echt heel erg makkelijk. Ik heb totaal geen ervaring met unlocken, maar het lukte in één keer.
Goeie service en achteraf een mailtje of het was gelukt. Waar vind je dit nog?
Bedankt en zeker tot een volgende keer.

Marc - Heerlen
juli 2009

Mijn nieuwe Nokia 5130 XpressMusic werd niet eens genoemd op de website. Toch wilde men het wel proberen.
Ik heb de telefoon binnen 2 dagen terug gekregen. Simlockvrij!
Als dat geen goede service is, dan weet ik het niet meer!

Inderdaad, een echte aanrader!

Fred - alkmaar
juli 2009

Online de codes voor mijn S5230 besteld nadat geen enkele winkel het kon unlocken. Binnen 24 uur had ik de codes in huis en was het toestel simlock vrij. perfect.

Renze - Groningen
juli 2009

Heb online een unlockcode voor een samsung S5230 besteld had deze binnen 24 uur met de mail.  Het unlocken lukte eerst niet want het toestel bleek geblokkeerd te zijn maar na een telefoontje met 123simlock kreeg ik de extra informatie en code's om de blokkade op teheffen en was het verder een fluit van een cent om de telefoon te unlocken  nogmaals bedankt voor de goede en snelle service van het bedrijf 123simlock

Mvg. Renze

Jan - Joure
juli 2009

Vandaag via de kpn mijn nieuwe samsung star 5230 ontvangen. Via google ben ik bij de site van 123simlock.nl terecht gekomen. Binnen een paar uur, nadat ik via ideal had betaald, kreeg ik een mail met een paar unlock codes en perfect ik kan nu onze eigen simkaart weer gebruiken. Een aanrader.

Hagenaar - Lopik
juni 2009

Meestal zijn wij erg voorzichtig met vooruit betalen en eigendom opsturen naar onbekende bedrijven maar ik kan zeggen dat het perfect ging! Kregen hem binnen een paar dagen weer simlock vrij terug wat niemand anders kon doen, want op de markt kregen we steeds te horen van nee dan kan bij deze gsm niet. ( verry touch screen van t mobile ) En voor de kosten hoef je het niet te laten. Via T-mobile hadden we € 120 per gsm moeten betalen voor een code terwijl ze nu voor slechts € 22 euro per gsm sim lock vrij zijn en we kregen ook nog keurig een mailtje met de vraag of ze goed terug ontvangen zijn. Dat noem ik nou nog eens service!! Ik zal julie zeker aanraden bij anderen!!

Tnx voor de snelle en nette service!

Mvg

B Hagenaar & W van de Bor

Conte - Monnickendam
juni 2009

Bedankt voor de snelle en goed service. Ik heb nu voor het eerst een  telefoon laten unlocken en dan ook nog online en ook nog vooruitbetaald. Ik  had daar altijd zo mijn twijfels bij, maar bij 123simlock zijn die twijfels onnodig geweest. Snelle reactie, betrouwbaar en, niet onbelangrijk,de unlockcode. De juiste.. Bedankt, ik zal jullie aanraden bij een ieder dieik ken. TOP service.
 

D. Boere - Nieuwegein
juni 2009

Ik dacht in eerste instantie dat de codes niet gingen werken, maar tot mijn grote opluchting is mijn nieuwe Samsung S5230 compleet simlockvrij. Ik zal deze site absoluut aanraden.

Merci.

Mvg D Boere

C.M. - assen
mei 2009

IK heb dat eerlijke niet verwacht, het ging zo snel binnen seconden is mijn toestel (alcatel c717) unlocked.
Ik  zal de site aan mijn kennissen en fam. door geven.
 
hartelijke bedankt
 
C.M

E. Messelaar - Son en Breugel
mei 2009

Prima!! ze waren de enige in heel Nederland die mijn toestel simlock vrij konden maken daarmee verdienen ze bij mij al pluspunten!! Komt nog bij dat het voor een eerlijke en betaalbare prijs wordt gedaan

Ik werd heel vriendelijk geholpen aan de telefoon, en de service is perfect!!

ik ben zeer tevreden en als ik weer een keer hulp nodig heb kom ik zeker terug

Mvg E Messelaar

F.Evers - Venlo
mei 2009

Een prima site! Doet precies wat het beloofd.

Het persoonlijk contact geeft zelfs nog meer mogelijkheden. Men wordt hier goed en correct geholpen!

Ook de nazorg is uitstekend! Een echte aanrader voor een eerlijke prijs. Met vriendelijke groet, Frans

D. v/de Wynckel - De Haan (België)

Mijn ervaring met de site http://www.gsmhoogeveen.nl/ is zeer goed! (ook de eigenaar van de site 123simlock.nl).

Positieve punten aan deze mensen:
- COMMUNICATIE: ze zijn heel vriendelijk (ondanks al mijn vragen, bedankt hiervoor!), geven steeds voldoende uitleg en nemen de tijd hiervoor, alles is zeer duidelijk (ook hoe je uiteindelijk moet unlocken, wat je wel en wat je niet mag doen).. samengevat: perfecte service tov hun klanten (wat je in België meestal niet hebt moet ik jammergenoeg toegeven)
- PRIJS: goed! Eigenlijk geen geld voor een “vrije” gsm (prijs zelf hangt af van toestel tot toestel)
- VERWERKINGSTIJD: geen week wachten zoals op andere sites, of 15 dagen zoals bij KPN.. snel in orde! Die mensen maken er echt hun werk van
- BETALING: hier wil ik vermelden dat belgen ook de mogelijkheid hebben om deze code aan te vragen.. of afstand dus! Gewoon via het EMEI nummer..

Wat ik nog graag wil vertellen:
Mijn toestel was een HTC smartphone met een KPN simlock, laat je dus niet vangen aan alles wat je leest op forums (geloofde ik eerst allemaal ook)… deze toestellen kun je dus toch unlocken, al hebben ze die lastige simlock van KPN .. de mensen van 123simlock helpen je zeker hiermee!
Mvg, D.

R Vitters - Hellevoetsluis

Mijn ervaring met 123simlock.nl is werkelijk fantastisch!
Ik kreeg snel reactie op mijn vragen en ik kreeg mijn telefoon al na 2 dagen -simlockvrij- thuisgestuurd! Ik zou dit iedereen aanraden. Begin niet aan die goedkope programma's op internet, want dat heb ik ook geprobeerd. Je kunt beter meer uitgeven en in één keer een simlockvrije telefoon hebben, zonder veel moeite te hebben gedaan!


D. v/de Wynckel - De Haan (België), Uitgebreide verhaal

Mijn ervaring met de site http://www.gsmhoogeveen.nl/ is zeer goed! (ook de eigenaar van de site 123simlock.nl).

Het verhaal:

Had een toestel gekocht op marktplaats.nl: met in de advertentie "simlockvrij, in perfecte staat", maar kwam hier toe in België met een simlock op van KPN. Helaas!

In België kent men dit niet, dus was wat ongerust! (hier is koppelverkoop niet toegestaan)

Klantendienst van KPN wilde mij hiervoor 68 euro aanrekenen! Wat wel veel was, maar er zat niets anders op..
Ik vertelde hen dat ik niet de abonnement houder was en dat dit een probleem vormde dus (maar de klantendienst bleef me doorverwijzen naar hun site waar je blijkbaar die unlock code kon aanvragen).

Ik ben zelf geen klant van KPN dus dit lukte niet voor mij, ook het formulier kon ik niet invullen omdat ik in België woon.

Hierna zocht ik een nieuwe oplossing, namelijk: iemand anders mijn toestel laten unlocken!

Jammergenoeg kwam ik via google eerst uit op een site in the UK (geautomatiseerde site, betaling via VISA kredietkaart)

Uiteindelijk kreeg ik geen werkende code.. Deze mensen vertelden me dat ik geen geluk had! (een refund was geen probleem.. dus eigenlijk geen problemen mee gehad)

KPN past de fabriekscodes aan van HTC, om zo zelf monopolie te hebben over deze codes..

Eigenlijk wat teleurgesteld en bedrogen (door de marktplaatsverkoper) zocht ik maar wat verder naar ervaringen van andere mensen op fora in Nederland..

De meeste mensen lieten het doen door KPN en waren niet te spreken over de service (lange wachttijden, veel geld, ze unlocken niet alle toestellen, meermaals bellen naar de klantendienst zonder succes…)

Tot ik dus plots links vond van unlockshops in Nederland zelf..

Ik haalde er wat sites uit met een goeie reputatie en contacteerde er een vijftal.. (wilde echt wel zeker zijn dat ik terecht kwam bij een goeie shop, het mocht niet gelijkaardig zijn aan de shop van de UK)

…Uiteindelijk konden de meeste winkels konden dit niet doen (door KPN die codes veranderde), andere moesten dan weer het toestel tot in hun shop krijgen.. maar 123simlock had genoeg met gewoon de EMEI code.

Ook hadden ze een 100% garantie tot unlocken.. dus ik koos voor hen!

Positieve punten aan deze mensen:

- COMMUNICATIE: ze zijn heel vriendelijk (ondanks al mijn vragen, bedankt hiervoor!), geven steeds voldoende uitleg en nemen de tijd hiervoor, alles is zeer duidelijk (ook hoe je uiteindelijk moet unlocken, wat je wel en wat je niet mag doen).. samengevat: perfecte service tov hun klanten (wat je in België meestal niet hebt moet ik jammergenoeg toegeven)

- PRIJS: goed! Eigenlijk geen geld voor een “vrije” gsm (prijs zelf hangt af van toestel tot toestel)

- VERWERKINGSTIJD: geen week wachten zoals op andere sites, of 15 dagen zoals bij KPN.. snel in orde! Die mensen maken er echt hun werk van

- BETALING: hier wil ik vermelden dat belgen ook de mogelijkheid hebben om deze code aan te vragen.. of afstand dus! Gewoon via het EMEI nummer..

Wat ik nog graag wil vertellen:
Mijn toestel was een HTC smartphone met een KPN simlock, laat je dus niet vangen aan alles wat je leest op forums (geloofde ik eerst allemaal ook)… deze toestellen kun je dus toch unlocken, al hebben ze die lastige simlock van KPN .. de mensen van 123simlock helpen je zeker hiermee!

Mvg,
David

Archief

Uw ervaring:

Uw Naam:
Uw Woonplaats:
Uw Ervaring: