Klantervaringen

Ruud - Nijkerkerveen
april 2016
Vodafone Smart Ultra 6 in Portugal gekocht en niet te koop in Nederland, gebeld en na een paar uur kreeg ik de code.
Helemaal top en super service.
Bedankt!!
Raymond - Woudenberg
maart 2015
Ik heb zojuist de codes aangevraagd. Binnen enkele minuten kreeg ik ze via de mail binnen. De derde code was de juiste. Super service!
Bart - Aarle-Rixtel
maart 2015
Huawei Y530... Binnen 5 minuten de codes binnen en bij de eerste code meteen geregeld... Top service!!!
Robin - Doetinchem
november 2014
Perfect, 's-morgens besteld en een paar uur later de code's binnen. Derde code was de goede.
Bedankt !!
Bosma - Bemmel
november 2014
maandag half 9 besteld om half 12 codes binnen. na 3de code netwerk vrij gegeven.
erg bedankt.
zeker 10 euro goedkoper dan in Arnhem op de steenstraat
Jaco - Nijkerk
november 2014
Bij derde code klaar. Makkelijk en en snel.
Edwin - Elsloo
oktober 2014
Gister de code besteld en vanmorgen al binnen.
Bij de derde code was het raak.
Bedankt.
Jolanda - Oldebroek
september 2014
S avonds code besteld en volgende ochtend binnen. kon het eerst niet voor elkaar krijgen, maar het is toch gelukt. Super. Blij mee!
Lukas Wilthof - Veendam
juli 2014
Prima geregeld,gisteren aangevraagd en vandaag en vanmiddag de codes al binnen,bij de derde code was het raak,helemaal blij BEDANKT
Niels Kwantes - Tilburg
juli 2014
Helemaal prima! Gistermiddag besteld en vanmorgen de codes gekregen voor mijn Huawei Ascend G630. De 3e code de juiste :)
Kerkhof - Hoevelaken
juli 2014
Top! Gisteravond besteld, vanochtend vroeg de codes al in mijn email en de 1e code gelijk goed!! Helemaal blij!!
Tim B - Eindhoven
juni 2014
Natuurlijk is niet vooraf te controleren of het unlocken van een dergelijk nieuw toestel (Huawei G630) zal werken. Ik ben erg blij dat de simlock succesvol is verwijderd door 1 van de toegestuurde codes, omdat ik bijna op het punt stond het toestel terug te sturen naar de leverancier!
Berry Vermeulen - Maarssen
juni 2014
Vodafone kon me niet helpen en het duurde een eeuwigheid aan de telefoon met 0,0 resultaat en veel belkosten.

Bij 123simlock had ik binnen een halve dag unlockcodes ontvangen. De juiste code zat er tussen. Helemaal goed!

Super bedankt!
Aymira - Rotterdam
mei 2014
Goede service! Mijn htc wildfire s is nu simlockvrij :)
Henk - Kessel
mei 2014
Perfect.
Binnen een half uur de codes en de telefoon geunlocked.
Yekesi - capelle aan den ijssel
april 2014
Het was ff pielen maar toch binnen 10 minuutjes voor elkaar

Goed lezen is het halve werk.
A. Rouwhof - Borculo
januari 2014
Perfect!! meer woorden zijn niet nodig. binnen de afgesproken tijd de codes zonder poespas erom heen.
Angelique - Veghel
januari 2014
Een kwartier na aanvragen en betalen de code al binnen! Wat een supergoeie service!
Martine - Beesd
december 2013
niemand kon mij helpen met het unlocken van mijn samsung galaxy pocket. Hier code aangevraagd, binnen een half uur binnen, en het werkte ook nog!! Top dus! En n stuk goedkoper dan een nieuw toestel te moeten kopen.. Bedankt!
miranda - capelle aan den ijssel
december 2013
Ook bij mij binnen 48 uur simlock vrij.ik heb een huawei y300,zeer tevreden over deze service,eerste code meteen goed ..raad het iedereen aan!,bedankt
Daphne - eindhoven
december 2013
Dat was snel!
Rene - Lisse
november 2013
Super, s\'avonds aangevraagd en s\'nachts al de code! Toppertje
Bedankt!
Dicky - Dreumel
oktober 2013
Een fluitje van een cent. Nou ja cent. Voor 18.75 euro simlock vrij. Super service. Gisterenavond laat aangevraagd. en nu 13.00 uur simlock vrij. Thanks. Ik ben helemaal blij.
Jose - Wijchen
oktober 2013
Het werkt perfect. Het ging heel snel de eerste code was meteen goed. Perfect
Hanan - Lelystad
oktober 2013
Jeetje wat ging dit snel.
Vannochtend de aanvraag ingediend en binnen een uur codes ontvangen. Echt een super service, ben echt blij. Mijn zoon kan nu eindelijk bellen met zijn samsung galaxy mini

D. v/de Wynckel - De Haan (België), Uitgebreide verhaal

Mijn ervaring met de site http://www.gsmhoogeveen.nl/ is zeer goed! (ook de eigenaar van de site 123simlock.nl).

Het verhaal:

Had een toestel gekocht op marktplaats.nl: met in de advertentie "simlockvrij, in perfecte staat", maar kwam hier toe in België met een simlock op van KPN. Helaas!

In België kent men dit niet, dus was wat ongerust! (hier is koppelverkoop niet toegestaan)

Klantendienst van KPN wilde mij hiervoor 68 euro aanrekenen! Wat wel veel was, maar er zat niets anders op..
Ik vertelde hen dat ik niet de abonnement houder was en dat dit een probleem vormde dus (maar de klantendienst bleef me doorverwijzen naar hun site waar je blijkbaar die unlock code kon aanvragen).

Ik ben zelf geen klant van KPN dus dit lukte niet voor mij, ook het formulier kon ik niet invullen omdat ik in België woon.

Hierna zocht ik een nieuwe oplossing, namelijk: iemand anders mijn toestel laten unlocken!

Jammergenoeg kwam ik via google eerst uit op een site in the UK (geautomatiseerde site, betaling via VISA kredietkaart)

Uiteindelijk kreeg ik geen werkende code.. Deze mensen vertelden me dat ik geen geluk had! (een refund was geen probleem.. dus eigenlijk geen problemen mee gehad)

KPN past de fabriekscodes aan van HTC, om zo zelf monopolie te hebben over deze codes..

Eigenlijk wat teleurgesteld en bedrogen (door de marktplaatsverkoper) zocht ik maar wat verder naar ervaringen van andere mensen op fora in Nederland..

De meeste mensen lieten het doen door KPN en waren niet te spreken over de service (lange wachttijden, veel geld, ze unlocken niet alle toestellen, meermaals bellen naar de klantendienst zonder succes…)

Tot ik dus plots links vond van unlockshops in Nederland zelf..

Ik haalde er wat sites uit met een goeie reputatie en contacteerde er een vijftal.. (wilde echt wel zeker zijn dat ik terecht kwam bij een goeie shop, het mocht niet gelijkaardig zijn aan de shop van de UK)

…Uiteindelijk konden de meeste winkels konden dit niet doen (door KPN die codes veranderde), andere moesten dan weer het toestel tot in hun shop krijgen.. maar 123simlock had genoeg met gewoon de EMEI code.

Ook hadden ze een 100% garantie tot unlocken.. dus ik koos voor hen!

Positieve punten aan deze mensen:

- COMMUNICATIE: ze zijn heel vriendelijk (ondanks al mijn vragen, bedankt hiervoor!), geven steeds voldoende uitleg en nemen de tijd hiervoor, alles is zeer duidelijk (ook hoe je uiteindelijk moet unlocken, wat je wel en wat je niet mag doen).. samengevat: perfecte service tov hun klanten (wat je in België meestal niet hebt moet ik jammergenoeg toegeven)

- PRIJS: goed! Eigenlijk geen geld voor een “vrije” gsm (prijs zelf hangt af van toestel tot toestel)

- VERWERKINGSTIJD: geen week wachten zoals op andere sites, of 15 dagen zoals bij KPN.. snel in orde! Die mensen maken er echt hun werk van

- BETALING: hier wil ik vermelden dat belgen ook de mogelijkheid hebben om deze code aan te vragen.. of afstand dus! Gewoon via het EMEI nummer..

Wat ik nog graag wil vertellen:
Mijn toestel was een HTC smartphone met een KPN simlock, laat je dus niet vangen aan alles wat je leest op forums (geloofde ik eerst allemaal ook)… deze toestellen kun je dus toch unlocken, al hebben ze die lastige simlock van KPN .. de mensen van 123simlock helpen je zeker hiermee!

Mvg,
David

Archief

Uw ervaring:

Uw Naam:
Uw Woonplaats:
Uw Ervaring: