Huawei E156 Simlockvrij maken / Unlocken

Betaling kan met iDEAL of Bankoverschrijving

Selecteer hieronder de unlock methode

Op locatie
€ 20
Per post
€ 26.75
Thuis Thuis
€ 26.75

Wat houdt iedere optie in:

1. Locatie:
U komt bij ons op locatie in Zuidwolde langs. Dit kan tijdens onze openingstijden, deze vindt u Home pagina van de website. Wij zullen dan voor u de telefoon simlockvrij maken. Meestal is dit klaar terwijl u wacht!

2. Per Post:
U meldt bij deze optie de telefoon bij ons aan en stuurt vervolgens de telefoon naar ons op. Na ontvangst van uw telefoon en de betaling wordt de telefoon simlockvrij gemaakt en naar u retour verzonden.

3. Thuis:
Naar ontvangst van uw bestelling en betaling zullen de unlockcodes naar u verzonden worden. De instructie voor het invoeren van de unlockcode kunt u op onze website vinden. Mocht uw model er niet tussen staan dan dient u contact met ons op te nemen zodat wij dit model toevoegen. De aflevertijd voor de unlockcode verschilt per merk toestel. De aflevertijd vindt u op de pagina “Opties”.

Alle merken (die wij simlockvrij kunnen maken):
AlcatelAppleAT TelecomBlackberryDatacardDellEricssonExpedite GlobeSurfer GlobeTrotter GoogleGTGTMHiHPHTCHuaweiKPNLGMicromax MitsubishiMotorolaNecNokiaOptionPalmPanasonicPantechSamsungSFRSiemensSierra WirelessSkypePhone SonySony EricssonSPVT-mobileTelfortToshibaVairyVodafoneZTE
Inmiddels kunnen we al 2647 toestellen simlockvrij maken!
Alle toestellen per merk - Alle toestellen op alfabet - Unlock instructies per toestel

In 3 stappen simlockvrij!

1. Kies uw telefoon
2. Vul uw gegevens in + IMEI nummer
3. Betaal (veilig en vertrouwd) met iDEAL en ontvang per email uw unlockcode met instructie.


123simlock kan u op een professionele manier en met 100% garantie van dienst zijn voor het verwijderen van de simlock op uw mobiele telefoon. Met een simlockvrije telefoon heeft u de vrijheid om te wisselen van provider, de marktwaarde van uw toestel kan wel 50% stijgen en bij ons heeft u absoluut geen technische kennis nodig.

Share |